Οδοντίατρος στη Θεσπρωτία έκανε μονάδα κρασιού από ελληνικές, ξένες και ντόπιες ποικιλίες...

Η οικογένεια του οδοντίατρου Σπύρου Μπακατσέλη δημιουργεί κρασί από ελληνικές, ξένες και ντόπιες ποικιλίες στις πλαγιές του όρους Φαρμακοβούνι, κοντά στη Δάφνη Φιλιατών. Εκλεκτό κρασί, που έχει κερδίσει πολλούς φίλους, γιατί υπάρχει το μεράκι και η υπευθυνότητα στην ασχολία, που δεν είναι τόσο επαγγελματική δραστηριότητα όσο μια... ιερουργία αγάπης για το κρασί.  Η παλαίωση του κρασιού γίνεται σε γαλλικά δρύινα βαρέλια και η παραγωγή του είναι περιορισμένη. Κρασί με υπέροχα φρουτώδη
αρώματα και με αίσθηση δροσιάς, που κέρδισε τις εντυπώσεις και σε διεθνείς διαγωνισμού. Στην άκρη του πουθενά, λίγα χιλιόμετρα απ' την Αλβανία, σε μια μαγευτική τοποθεσία, σε μικρή απόσταση απ' το δάσος Πλατάνων ξεπροβάλλει μια  μονάδα. Η οικογένεια πασχίζει  για να βρεθούν και ντόπιες ποικιλίες που εγκαταλείφθηκαν, καθώς πολλές φαίνεται πως είναι ξενικές κι ήρθαν στην περιοχή από ξενιτεμένους.